Projecten

Barneveld – ontwerp en aanleg van voortuin

Een jaar nadat de bewoners in deze middenwoning in Barneveld zijn getrokken, vonden zij het tijd om de voortuin te vernieuwen. Hun wens was om een strakkere tuin te hebben en meer privacy door het plaatsen van beplanting voor hun woning. Als Pater Hoveniers ontwierpen wij de voortuin en verzorgden we de aanleg ervan. Dankzij twee leibomen, gebruik van gemetselde basaltstenen, lichtgrijs grind en kleurrijke bloemen is de tuin helemaal geworden zoals de bewoners wensten.

Stroe – onderhouden buitenruimte

Het is een genoegen om een comfortabele, mooie tuin te hebben. Maar soms kan het onderhoud van de buitenruimte teveel tijd in beslag nemen. Dat is voor ons geen probleem, wij ontzorgen u met veel genoegen op dit vlak. Dit doen we bijvoorbeeld ook bij deze woning in Stroe. Op regelmatige basis verzorgen wij hier het onderhoud en de benodigde verzorging van het groen. Het resultaat? Een altijd goed onderhouden tuin waar u onbezorgd van kunt genieten.

Barneveld – kleine voortuin nieuwbouwwoning

Wie zegt dat je met weinig ruimte niet een mooie tuin kunt ontwerpen? Voor een nieuwbouwwoning in Barneveld ontwierpen wij deze voortuin. Ook al is de ruimte beperkt, door gebruik te maken van verschillende hoogtes en opvallende materialen springt deze kleine voortuin er echt uit! De twee boompjes (let op de opvallende potten!) zorgen voor de gewenste privacy voor de bewoners. Kortom, deze tuin is een mooie aanwinst voor de woning.

Barneveld – ontwerp en aanleggen tuin bij middenwoning

De wijk Eilanden Oost in Barneveld is in de afgelopen jaren ontwikkeld om plaats te bieden aan vele woningen voor starters en jonge gezinnen. Voor een middenwoning in deze wijk hebben wij de tuin ontworpen en aangelegd. De bewoners wilden een praktische tuin die eenvoudig te onderhouden is en geschikt is voor kinderen om er te spelen. Pater Hoveniers ontwierp een tuin waar deze wensen gerealiseerd worden. In enkele dagen tijd is deze tuin met behulp van een team grond- en groenspecialisten aangelegd.

Scherpenzeel – ontwerp en aanleg buitenruimte appartementencomplex

De bewoners van deze nieuwgebouwde appartementencomplex in Scherpenzeel hadden de wens om een tuin te hebben waar zij in alle rust en omringd door groen kunnen genieten van de zon, hun kinderen en een lekker bakje koffie..
In onderling overleg ontwierpen wij een buitenruimte die gemakkelijk is te onderhouden, de benodigde privacy biedt en met een moderne uitstraling. Ook de aanleg van deze buitenruimte is door Pater Hoveniers uitgevoerd.

Barneveld – aanleg voor- en achtertuin

Het afgelopen jaar zijn in deze fraaie twee-onder-een-kap woning twee jonge mensen gaan wonen die graag hun tuin wilden aanpassen naar hun wensen. Wel vonden zij het belangrijk dat de karakteristieke uitstraling van hun woning niet verloren ging door de nieuw aangelegde buitenruimte. Het was een uitdaging om de tuin zodanig te ontwerpen dat de benodigde uitstraling behouden blijft. Uiteraard is ook dit tuinaanleg in Barneveld door Pater Hoveniers uitgevoerd. Een mooi resultaat na enkele weken hard werken!

Kesteren – ontwerp en aanleg voor- en achtertuin nieuwe woning

Bij een nieuwe woning hoort ook een nieuwe voor- en achtertuin. De bewoners van de nieuwbouwwoning in Kesteren hadden een voorkeur voor een moderne tuin waar zij in alle rust de mooie (zomer)avonden kunnen doorbrengen. En wat onderhoud aan de tuin op z’n tijd vonden zij niet erg om te doen. Pater Hoveniers ontwierp beide tuinen en verzorgde ook het aanleg van deze tuinen bij de nieuwbouwwoning. Hierbij kozen we voor warme en contrasterende kleuren.. In onze ogen is het eindresultaat erg fraai en kunnen de bewoners in alle rust en met alle comfort genieten van hun nieuwe woning!

Barneveld – onderhoud van achtertuin

Al enige jaren woont dit gezin in deze middenwoning en verzorgt Pater Hoveniers het onderhoud van de achtertuin. Dit betreft onder andere snoeiwerkzaamheden, het poten van nieuwe planten en het verwijderen van onkruid en aanslag. Door periodiek onderhoud op flexibele basis wordt deze klant volkomen ontzorgt en weet hij zeker dat de tuin de aandacht krijgt die deze verdient.

Nijkerk – ontwerp en aanleg onderhoudsarme voortuin

Kort nadat een jong stel was komen wonen in hun nieuwbouwhuis in Nijkerk merkten zij dat het onderhoud van hun voortuin toch wel erg veel tijd in beslag nam. Graag wilden ze een onderhoudsarme voortuin, die modern en strak oogt. Wij ontwierpen een gemakkelijk te onderhouden voortuin voor deze woning. En verzorgden de aanleg.