Over ons

Pater Hoveniers is opgericht door Theo Pater, geboren in 1992 en al jaren werkzaam als hovenier. Samen met een team van specialisten in groen- en grondwerk verzorgd Pater Hoveniers het ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in een straal van 50 kilometer rond Barneveld, waar wij zijn gevestigd. Van Arnhem, Hilversum tot Zwolle en Zeewolde: Pater Hoveniers heeft al tientallen opdrachtgevers voorzien van een passende tuin. Of dit nu een daktuin betrof op 15 meter hoogte, of een achtertuin van 500 m², wij draaien er de hand niet voor om.

Fluitend, met veel passie en plezier, gaan wij iedere dag aan de slag voor onze klanten. Met als doel een fraai ontworpen tuin, deskundig aangelegd en onderhouden, zodat u onbezorgd kunt genieten van de ruimte rond uw woning.

Wilt u ook eens kennismaken met Pater Hoveniers? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Het liefst maken wij persoonlijk kennis, voordat wij gaan praten over voorwaarden en prijzen. Op deze wijze weten wij zeker dat onze diensten passen bij uw wensen en wij samen dezelfde doelen voor ogen hebben. Welkom!