Onze diensten

Pater Hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen. Van groot tot klein, hoog of op de grond; het is onze passie om uw tuin deskundig aan te leggen en te onderhouden, volgens een ontwerp wat past bij uw leefstijl en wensen.

 

ONTWERP

Uw tuin moet passen bij uw leefstijl, wensen en budget. Daarom is iedere tuin anders. Daarom inventariseren wij vooraf grondig uw wensen, tot wij duidelijk hebben wat uw gedroomde tuin is. Wanneer dit helder is zullen wij een eerste schets maken. Hier komt onze jarenlange ervaring goed van pas.

Deze schets geeft een eerste beeld van uw tuin en toont ons of wij uw gedroomde tuin daadwerkelijk begrijpen. Indien dit het geval is zullen wij de schets verder uitwerken en deze uiteindelijk compleet aan u presenteren. Compleet met een gespecificeerde offerte. Zodat u volledig geïnformeerd en in volle vertrouwen ons de klus toekent.

Uiteindelijk hoeft het totale proces niet veel tijd te kosten, maar het dient wel goed te geschieden. Want uiteindelijk is een goede voorbereiding, het halve werk…

 

AANLEG

Met behulp van een team van specialisten in groen- en grondwerk is Pater Hoveniers een expert in het aanleggen van uw tuin. Indien nodig verwijderen wij eerst de onderdelen van uw oude tuin. Daarna bereiden wij de tuin voor op de aanleg, waarna wij starten met de daadwerkelijke aanleg van de tuin.

Zorgvuldig en met oog voor detail leggen wij ieder onderdeel deskundig aan. Tot slot zetten wij de puntjes op de i en wordt de tuin gebruiksklaar opgeleverd. Volgens planning en exact zoals u dat wilt. Dat vinden wij prettig werken, en hier kunt u op rekenen!

 

ONDERHOUD

Naast het ontwerpen en aanleggen van uw tuin staan wij ook klaar om het onderhoud van de tuin uit handen te nemen. Dit kan zo flexibel ingedeeld worden als u zelf wenst. Wellicht wilt u zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn aan het onderhouden van uw buitenruimte. Dan komen wij op regelmatige basis langs om er voor te zorgen dat uw tuin er telkens piekfijn bij staat.

Wanneer u ons liever inroept wanneer dit u uitkomt is dat uiteraard ook geen probleem. Zo hebben wij diverse opdrachtgevers waar wij jaarlijks ondersteunen in het winter- en zomerklaar maken van de tuin.

 

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!